Multiparts Den Haag wordt API grossier

 


Van Dijk, Meppel sluit zich aan bij API

Van Dijk Automaterialen kiest voor API.

Van Dijk Automaterialen werd in 1986 opgestart door de heer van Dijk sr en zijn zoon Rene van Dijk. In 1998 hebben Rene en zijn vrouw Anja het bedrijf geheel overgenomen. In 2002 verhuisden zij naar de huidige lokatie aan de Setheweg 9 te Meppel. Met een specialiatie in de revisie van startmotoren en dynamo’s  bieden zij een specialisme dat nog altijd veelgevraagd is in de regio.

“Na een jaar intensief met Doyen te hebben samengewerkt was het voor mij duidelijk dat het API lidmaatschap een toegevoegde waarde voor mijn bedrijf kan zijn waar wij stappen voorwaarts mee kunnen maken” aldus Rene van Dijk. Als Api’er behouden wij onze eigen indentiteit maar gaan we wel bij een groep horen die samen met Doyen de zaken organiseert waar je als individuele grossier niet aan toekomt. “Met de API marketing en  Requal met het bijbehorende garageconcept Requal Erkend Reparateur zijn wij in staat ons nog meer te onderscheiden in de markt”.

Het garageconcept Requal Erkend Reparateur is een snelgroeiend concept (140 leden), dat in de 2e helft van 2016 een nieuwe fase ingaat waarbij de inhoud en ondersteuning uitgebreid gaat worden met een aantal nieuwe modules.  De voordelen van de Requal producten zijn helder, een complete lijn onderdelen voor auto’s van vier jaar en ouder van uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs.

“Wij zijn er trots op wederom een nieuw API lid te mogen verwelkomen en verheugen ons op de API roadshow die wij in juni gezamenlijk met het team van van Dijk Automaterialen organiseren” aldus Kees Willemsen, Sales Manager Doyen Auto. “Wij verwachten de komende maanden een verdere uitbreiding van het API netwerk, er zijn nog voldoende regio’s waar ruimte is voor nieuwe API’ers”.


Vacature Requal Support Manager m/v fulltime

Doyen Auto is een sterk groeiende onderdelendistributeur actief in de Benelux en Frankrijk.Ook  in Nederland is door de duidelijke visie, flexibele organisatie en zeer betrouwbare logistiek een indrukwekkende groei gerealiseerd.

De Doyen groep heeft  in 2015 met 330 medewerkers een omzet van ruim 190 miljoen euro bereikt. De ambities voor de toekomst zijn uitdagend, maar gezien de sterke punten van de organisatie waaronder de hoge leveringsbetrouwbaarheid, het API grossiersconcept, het Requal garageconcept en het nieuwe online bestelsysteem realistisch.

Doyen heeft  de afgelopen jaren haar productlijnen aanzienlijk uitgebreid, onder andere met het  eigen merk  Requal.  Aan het eigen merk is het garageconcept Requal erkend reparateur gekoppeld. Het Nederlandse kantoor van Doyen is gevestigd in ’s- Hertogenbosch. De logistieke organisatie omvat onder andere een centraal magazijn in Seneffe, België en twee grote satellietmagazijnen in Nederland.

Om het totale Requal concept meer inhoud en aandacht te geven zijn wij op zoek naar een:

Requal Support manager M/V fulltime 40 uur

U kunt de volledige vacature hier vinden.

 


De Been Automaterialen kiest voor API

De Been Automaterialen omvat drie vestigingen, Ammerzoden, Velddriel en Waalwijk. De eigenaar de heer Kees de Been heeft gekozen voor het API netwerk. Lees het persbericht van zijn toetreding tot het netwerk hier. 

 

 


Jagersma Roden - nieuw API lid